maanantai 22. kesäkuuta 2015

Nine in the afternoon

Minulla on lauantaina läksiäiset ja noh, kämppäni on hävityksen kauhistus. Ajattelin pyhittää tämän päivän siivoamiselle sekä siinä sivussa vähän pohtia, mitä kaikkea mukaani pakkaankaan. Päätinpä sitten aloittaa vähän sieltä mukavemmasta päästä, eli vaatekaapin läpikäymisestä. Eipä tadakaan tämä tyttö tänään paljon muuta tehdäkään..... 

Voi miten hauskaa oli testailla kaikkia vanhoja vaatteita, joiden olemassa oloa en edes muistanut! Ja kaikkia ihania kesähepeneitä! Niitä kun ei hirveästi ole vielä tänä vuonna tarvinnut.... Järkkäilin vaatteita kaapin hyllyille siten, että yhdelle hyllylle "Espoo-vaatteet", toiselle "Lontoo-vaatteet" ja viimeiselle kotiin jäävät. Hauskaa, kun Espoo -hylly näyttää värikkäälle ja pirteälle, mutta Lontoo -hylly taas on lähes kokonaan mustaa, valkoista ja harmaata. Onneksi osa pirteistä ja värikkäistä vaatteista matkaa kanssani myös Lontooseen, etten ihan masentavan näköisenä kulje siellä sitten. Pilkistää tuolta alemmalta hyllyltäkin näköjään jotakin väriä, mutta aika synkälle näyttää.












Tänään oli oikastaan ensimmäinen kesäinen päivä, lämmintä 25 astetta ja aurinkokin paistoi. Siksipä en malttanut hirveästi vaatteiden lajittelun jälkeen siivoilla vaan lähdin satamaan jäätelölle ja nauttimaan ihanasta ilmasta ja lämmöstä! Siellä istuskelin parisen tuntia ja mietin, että sitä minun tulee ikävä: kesäistä Kuopiota. Sadekuuro kuitenkin yllätti ja jouduin palaamaan tänne sotkun keskelle. Nyt yritän välttää väistämätöntä ja näpyttelen tätä tässä.

Ehkä nyt alan oikeasti siivoamaan, niin tuleepa joskus ainakin valmista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti olisi kiva <3